KULLANICI ADI : ŞİFRE Şifremi Unuttum*

Anasayfa İLLEG4L BANK KREDİ SATIN AL İLLEG4LİZM RAP Sub Domain Bulucu Arama Yap Yeni Konular Bugünki Konular

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PHP ile Uzak Sunucudaki dosyayı Kontrol Etme
Konu : PHP ile Uzak Sunucudaki dosyayı Kontrol Etme - 01.10.2015, 16:52
Mesaj: #1
php get komutuyla uzak bir sunucudan dosya kontrolü nasıl yapılır aşağıdaki  php codlarıyla kolaylıkla yapılabilir bu  txt veya php codu olabilir  fark etmez örnek vermek  gerekirse bir lisans dosyasının uzak sunucuda var olup olmadığını  kontrol edebiliriz 
 
Kod:
<?php  
$file = get_headers(http://www.siteadi.com/lisans.txt);  
if( $file['0'] == 'HTTP/1.1 200 OK' ) {  
print 'lisans.txt dosya varmi';  
}else{  
print 'lisans.txt dosya yok';
}
?>

Alıntı ile Cevapla
Konu : PHP ile Uzak Sunucudaki dosyayı Kontrol Etme - 02.10.2015, 15:14
Mesaj: #2
değerli bilgi için teşekkürler. dosya boyunun büyüklüğünü sorgulabilirmiyiz. Mesela önceden 10kb dı, bu 11 kb olursa uyarsın gibi

kodu denedim ama boş sayfa çıkıyor.

(Son Düzenleme: 02.10.2015, 15:20, Düzenleyen: ramul77.)
WWW Alıntı ile Cevapla
Konu : PHP ile Uzak Sunucudaki dosyayı Kontrol Etme - 02.10.2015, 17:32
Mesaj: #3
tabiki tanımlayıcı codlarla bu mümkün filesize () fonksiyonu kulanarak boyutu öğrenip uyarı içinde byte gibi codları kullana bilirsin

Alıntı ile Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
hd porno antalya escort türk ifşa porno izle türk ifşa porno samsun escort izmir escort ataşehir escort türk ifşa hd porno