KULLANICI ADI : ŞİFRE Şifremi Unuttum*

Anasayfa İLLEG4L BANK KREDİ SATIN AL İLLEG4LİZM RAP Sub Domain Bulucu Arama Yap Yeni Konular Bugünki Konular

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 29.10.2015, 23:27
Mesaj: #1
Merhabalar.
[ol]
[li]
Kod:
function _domain() {
    $_SERVER['HTTP_HOST'];
    str_replace( 'www.', '', $siteAdi );
    $siteAdi = ;
    md5( sha1( md5( sha1( sha1( md5( $siteAdi ) ) ) ) ) );
    $a = ;
    md5( sha1( md5( md5( $siteAdi ) ) ) );
    $b = $siteAdi = ;
    sha1( md5( sha1( $a . $b ) ) );
    $c = ;
    $result = substr( $c, 0, 5 ) . substr( $c, 16, 5 );
    return strtoupper( $result );
}

[/li]
[/ol]

Bu şifrelemeye otomatik nası lisans verebilirim ?

Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 29.10.2015, 23:38
Mesaj: #2
sha1( md5( sha1( sha1( md5
burda site adını önce sha1 olarak şifreliyor, sonra şifrelenen site adını birde md5 yapıyor, bu şekilde gidiyor, bu aslında basit bir kodlama, sanıyorum yerli tema üreticisine ait )
İmage

WWW Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 29.10.2015, 23:54
Mesaj: #3
Sayın TurkCoder . Sözde Kodcu arkadaşım o kadarını bizde biliyoruz. Bunu herkes biliyor. Dediğiniz kadar kolay madem bana lisanslamayı verin. yok bilmiyorsanız yorum yapmak için yapmayın.

Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 30.10.2015, 00:04
Mesaj: #4
Bildiğini uygula ozaman sayın çok bilmiş arkadaşım..
Zaten kod ortada, anlatıma gerekmi var, nasıl yapacağın ayan beyan belli..
Boyle tavır sergileyen birine, kim yardımcı olur bilmem ama ben tıpkı şuan olduğu gibi yardımcı olabileceğim halde olmayacağım size..
hadi iyi debelenmeler..
İmage

WWW Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 30.10.2015, 00:07
Mesaj: #5
Debelenecek bişey yok ortada. TurkCoder isminiz ben yardım istedim. nasıl lisanslama yapabileceğim konusunda.
Sizin vermiş olduğunuz cevaba bakarmısınız ?
""sha1( md5( sha1( sha1( md5
burda site adını önce sha1 olarak şifreliyor, sonra şifrelenen site adını birde md5 yapıyor, bu şekilde gidiyor, bu aslında basit bir kodlama, sanıyorum yerli tema üreticisine ait )
"""
Ben actığım konu ile sizin yazdığınız arasındaki bağıntıdan bana bahsedebilirmisiniz. Eğer bu şekilde yardımcı olacaksanız teşekkür ederim ama gerek yok.
Gerçi sizin üslubunuzda ortada. Bu arada bilmişlik yapanın ben olmadğımı düşünüyorum. Neyse kimseyi rahatsız etmenin bi manası yok. Yardımcı olmazsınız geçer gider ;)

Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 30.10.2015, 00:30
Mesaj: #6
@muzo06

Decode tam açık deil mesala $a = ; değişkenin değeri ne ? Burada sadece sha1 le felan şifrelemiyor bi değerden bir şey alıp substr ile karıştırıyor ilk değerleri tam olarak görmem lazım sonra keygeni atarım buraya eğer tam decode edebilirsen.
Düşsede Kalkan Rocky Gibiyim :F1
- Byt3 is back..


WWW Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 30.10.2015, 08:56
Mesaj: #7
Decodesi tam kardesim. Farkli bi sifrrleme olusturmus otomatik lisans vermesi icin kod olusturmadiktan sonra lisans yapmak mumkun degil gibi.

Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 30.10.2015, 17:27
Mesaj: #8
selam muhtemelen dosyayı decode etmişsiniz ama kodlarda hata var  bu şekilde yap kodlamayı ve lisans işlemini uygula 
 
function _domain() {
    $_SERVER['HTTP_HOST'];   
    $siteAdi = str_replace( 'www.', '', $siteAdi );
    $a =  md5( sha1( md5( sha1( sha1( md5( $siteAdi ) ) ) ) ) );
    $b = $siteAdi =  md5( sha1( md5( md5( $siteAdi ) ) ) );
    $c = sha1( md5( sha1( $a . $b ) ) );
    $result = substr( $c, 0, 5 ) . substr( $c, 16, 5 );
    return strtoupper( $result ); 


}

Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 01.11.2015, 16:11
Mesaj: #9
deneyeceğim hocam teşekkür ederim.

Hocam tam değil. Malesef çalışmadı.Ufak bi hata var sanırsam. Dosyanın decodesininde doğru olduğuna eminim.

(Son Düzenleme: 01.11.2015, 16:15, Düzenleyen: muzo06.)
Alıntı ile Cevapla
Konu : Lisanslama kodu var ama lisanslayamıyorum - 04.11.2015, 05:28
Mesaj: #10
(01.11.2015, 16:11)muzo06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: deneyeceğim hocam teşekkür ederim.




Hocam tam değil. Malesef çalışmadı.Ufak bi hata var sanırsam. Dosyanın decodesininde doğru olduğuna eminim.

Kod:
<?php
function _domain() {
    $siteAdi = str_replace( 'www.', '', $_SERVER['HTTP_HOST']);
    $a = md5( sha1( md5( sha1( sha1( md5( $siteAdi ) ) ) ) ) );
    $b = md5( sha1( md5( md5( $siteAdi ) ) ) ); ;
    $c = sha1( md5( sha1( $a . $b ) ) );
    $result = substr( $c, 0, 5 ) . substr( $c, 16, 5 );
    return strtoupper( $result );
}
echo _domain();
?>

Bunu sitenize olduğu gibi atın ve http://www.siteniznedir.com/serial.php şeklinde çalıştırın. Size key oluşturacaktır.

Alıntı ile Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
hd porno antalya escort türk ifşa porno izle türk ifşa porno samsun escort izmir escort ataşehir escort türk ifşa hd porno